Om os

Bus Center Vest A/S blev stiftet i 1992 som et datterselskab til Autohuset Vestergaard-koncernen. 

Bus Center Vest A/S er et autoriseret Volvo-servicecenter med eget værksted og reservedelslager. Værkstedet servicerer såvel Volvo-busser som alle andre busmærker, og vores reservedelslager har et alsidigt sortiment, der dækker ethvert behov. 

Bus Center Vest A/S er også forhandler af flere nye typer minibusser op til 10m, bl.a. Mercedes Sprinter, Fiat Ducato og Ford Transit. 

Vi er endvidere specialister i specialopbygninger, såsom biblioteksbusser, bloddonorbusser, institutionsbusser m.fl.

Endelig er vi også gerne behjælpelige med at finde den helt rigtige IT-løsning til din bus.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uformel snak, hvor vi sammen kan spore os ind på netop dine behov. 

På gensyn hos Bus Center Vest A/S.

 

 

Bus Center Vest A/S er en del af Autohuset Vestergaard-koncernen og tager dermed del i en fælles vision om at gøre Autohuset Vestergaard A/S fortjent til en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed.

Dette kræver dygtige og engagerede medarbejdere, og derfor arbejder Autohuset Vestergaard A/S kontinuerligt på at skabe et motiverende arbejdsmiljø, der medvirker til at tiltrække og fastholde nogle af Danmarks dygtigste medarbejdere inden for branchen. Vi har en målsætning om at være branchens mest attraktive arbejdsplads.

Vi arbejder med udviklingsplaner, der skal sikre, at hver enkelt medarbejder står godt rustet til at møde de udfordringer, som vi står overfor i fremtiden; vi sikrer således, at vore medarbejdere udvikles og dygtiggøres inden for deres specialer, ligesom de forberedes til at kunne varetage nye jobs dér, hvor koncernen får brug for det i fremtiden.

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega, er du altid velkommen til at sende os din ansøgning og CV her. Du kan også se og søge vores ledige stillinger her.

 

 

 

Administration

Salg

Eftermarked

Reservedele

Værksted

Bogholderi