Værksted

Vores veluddannede busteknikere er i stand til at løse enhver form for opgave. Gennem kontinuerlig uddannelse og den nyeste teknologi i form af såvel elektroniske som mekaniske værktøjer, sikrer vi korrekt og professionelt udførte reparationer til den bedst mulige pris.

Vi er naturligvis Volvo-specialister, men har, i kraft af en erfaren medarbejderstab, opbygget knowhow til effektiv reparation af ethvert busmærke.

Du finder ét af landets bedst udrustede karosseriværksteder hos os. Alle former for opretninger, renoveringer og opbygninger klares på stedet. Vi kan også udføre værkstedsarbejde i Århus eller hjemme hos dig. Ring og få et godt tilbud.

Endelig tilbyder vi et stort udvalg af originale brugte dele til gode priser. Ring til værkstedschef Søren Wolf på tlf. 76 32 23 20 og hør nærmere.

Bus Center Vest A/S er specialister i specialkabling, herunder prækabling til Rejsekort. Vi anvender godkendte kabler og har det nødvendige værktøj til test af præinstallationer. Alt udføres iht. Rejsekort A/S' specifikationer.

Vi udfærdiger også busdesign og er lagerførende i alle dele til Rejsekortinstallationerne. Vi har desuden egne kvalificerede montører, som er fordelt over hele Danmark.  

Klik her for at se, hvad vi også tilbyder.